СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ
9.1.2011

Град Ниш је у недељу, 9.јануара.2011.године добио још један информативно-огласни портал (www.CityOfNis.rs). На свечности у част обележавања славе Св.Стефан, у просторијама City Marketing Centra, након поздравне речи Оливера Пауновића, директора City Marketing Centra, овај информативни портал покренуо је Драгослав Ћирковић, председник Градске општине Медијана.Руководство City Marketing Centrа, после дванаест година постојања и успешног рада агенције на пољу маркетинга и организовања значајних привредних и манифестација у култури, одлучило се на још један корак више!

У присуству бројних гостију, представника Града и градских општина, установа и предузећа, озваничен је још један информативни пројект. По речима Оливера Пауновића, на сајту www.CityOfNis.rs, 24 сата дневно, биће објављиване све агенцијске вести из Ниша, све оно што је било кроз историју важно за Ниш, све оно што је данас важно за Ниш и о Нишу. Позив на сарадњу је упућен свим заинтерсованим новинарима и грађанима.

Свечаности промоције информативног портала присуствовали су и представници руководства Градске општине Палилула: Милан Ђурђевић, председник Скупштине, Бојан Илић, начелник Управе, Бобан Микић члан Већа, Славољуб Савић, помоћник начелника,

Портал ће редовно прати рад и догађаје у градским општинама, јавним предузећима и установама, привреди, малим и средњим предузећима, угоститељским објектима и омогућиће  рекламирање преко банера са линком који воде ка постојећим сајтовима истих.